Какво ви предлагаме

Поли - услуги

Поли Василева

v Кратки тренировки, разпределени в три категории (Високо- и средноинтензивни, нискоинтензивни, стречинг) и достъпни свободно на сайта ни.

 v Тренировки на живо в залата ако сте от Пловдив или пребивавате в града, можете да се включите в класовете, които се провеждата в залата на Перфект фитнес център. Програма на тренировките можете да видите тук.

 v Абонамент за онлайн тренировки – в рамките на 4 седмици получавате по две тренировки в избрана от вас интензивност и трудност. Всяка двойка тренировки е достъпна по две седмици (така реално имате 5 седмици тренировки). Тренировките са направени за вас и докато имате абонамент, сте във връзка с Поли за въпроси, корекции и уточнения.  Ако идеята ви допада, не можете да стигнете до залата или не сте от Пловдив, можете да си направите абонамент тук или като се свържете директно с Поли.

v      Отделни Видео тренировки – Отделни видео тренировки, които няма да са обвързани с абонамент, а ще можете да закупите самостоятелно и да ползвате в рамките на две седмици. Тренировките са с продължителност 40-50 мин. И ще бъдат на разположение за закупуване и ползване в определени моменти тук. 

 v Индивидуални тренировки – онлайн или на живо, в залата или в удобството на дома ви. Възможностите са много и разнообразни.

 v Кондиционни тренировки – отново онлайн или на живо. Специфични тренировки, предназначени за спортисти или хора, които имат специфични двигателни дефицити. Тези занимания могат да включват един или няколко елемента от общата физическа подготовка – дишане, мобилност, издържливост, сила.

 Ако ви интересува някоя от възможностите, които предлагаме, свържете се с Поли. 

 

Този сайт ползва бисквитки“, за да функционира
правилно. А нашите видео тренировки се грижат за вашата кондиция и добро настроение, за да нямате вие самите нужда от бисквитки.