Казвам се Павлина, но за всички съм Поли.

Не се подвеждайте по снимката, на живо съм още по-взискателна.

Занимавам се със спорт и танци, откакто се помня. Помня аеробиката на Джейн Фонда, танците от Флашданс и Мръсни танци, гимнастиките на Синди Крауфорд и Калан Пинкни.

Eстествено, съвременните методи на трениране са съвсем разлчини, но основата си остава – нека е в група, нека е забавно, нека е разнообразно. Без това да означава безсмислени упражнения, компромис с качеството и професионалния подход.

Обичам да превръщам груповата тренировка в място за приятелство и доверие, пространство за усмивки и възнаградени усилия,  време за грижа за себе си. 

За мен движението е ежедневна нужда, но и щастие, удовлетвоерение, предизвикателство. И моята мисия е да споделям тази нагласа, това отношение към тялото си, този начин да организирам деня си около спорта.

След толкова години в сферата на груповите тренировки, вече смело мога да кажа, че това е моето призвание.

Стартът за мен беше още в ученическите ми години в клубът по аеробика в Хасково, от където съм родом. Казва се Виолена и все още е един от водещите клубове по спортна аеробика в България.

И докато завършвах Макроикономика в Пловдив, живях и работих няколко години в София, после обратно в Пловдив, роди се дъщеря ми, вече тийнейджър, спортът винаги е бил част от ежедневието ми. Всеки ден. Дори и в дните, в които не тренирам.

Затова естествено стана така, че вече 14 години това е и моя основна работа. Казват, че такива като мен са щастливци – работят това, което им е страст и призвание. Как да не се съглася?

Обичам работата си и я практикувам с нестихващо вдъхновение.

Обичам да уча и го правя постоянно, обикновено съчетавайки го с друго любимо занимание – пътуването.

Обичам да преподавам, да изисквам от себе си и останалите, да се радвам на напредъка.

Обичам предизвикателствата, те са добър учител.

Този сайт ползва бисквитки“, за да функционира
правилно. А нашите видео тренировки се грижат за вашата кондиция и добро настроение, за да нямате вие самите нужда от бисквитки.