тренировки със специален достъп

Видео тренировки

Тренировка за гърба

Защо е важно да работим целенасочено за мускулите на гърба

В съвременното ежедневие на повечето от нас ни се налага да прекарваме дълго време зад компютъра, зад волана или сме позиционирани в една работна поза, която  обикновено включва седене или наведен (сгънат) напред торс. Това пък предразполага мускулите на гърба ни да се успиват и затова се нуждаят от допълнително внимание.

Движението като цяло е важно за укрепването на гръбначния стълб, но  тренировките със специални упражнения могат допълнително да подобрят здравето на гърба ви, да изправят стойката ви или да спрат трайни изкривявания на гръбнака. Последователен режим от тренировки за тази мускулна група може да бъде от изключителна важност за здравето и баланса на вашето тяло.

Работата върху мобилността на някои части на гърба, раменните и тазобедрените стави, както и върху стабилността на дръги части, ще държи  гръбнакът ви в добра позиция, която не води до болки или дисфункция. 

Балансираното развитие на всички мускули е изключително важно за здравето на тялото ни. Но често дори редовно трениращите пренебрегват гърба за сметка на мускулите по предната част на тялото – коремна стена, предно рамо, гърди. 

Заради всички изброени причини, разработихме специална тренировка за мобилност и сила на мускулите на гърба. Вярваме, че тя може да бъде крачка в правилната посока за по-здраво и хармонично тяло!

Комбинация за гръб.
Продължителност: 37 мин.
Необходими уреди: без.

Цена 10 лв  / 5 евро
Период за ползване: 20 дни

Този сайт ползва бисквитки“, за да функционира
правилно. А нашите видео тренировки се грижат за вашата кондиция и добро настроение, за да нямате вие самите нужда от бисквитки.